torsdag 6 oktober 2011

Swahili med Alex

Skoldagen idag var inte så lång som vanligt, utan slutade vid 2 då vi hade en 1-timmes långt möte där Tomie Hellerstedt kom till skolan och berättade om säkerhet. Han har jobbat med det i 35 år eller vad det var, och berättade massa intressanta historier, om droger och fängelse här i Kenya. Tydligen ska den vanliga europeén inte klara av kenyanskt fängelse utan dö efter ungefär ett år. Och blir du tagen med droger på dig eller i blodet blir det 10 (?) års fängelse och det finns ingen möjlighet att flytta till Sverige utan du måste stanna i Kenya och avtjäna ditt straff! (om du ens klarar det dvs..)

Efter mötet åkte vi till Nairobi Hospital igen (börjar bli stammisar hehe) för att kolla Amandas värden för hon har typ börjat tappa hår och vet inte varför. Men blodproven visade typ att hon har alopecia, så det är ju inte så roligt! Men det ska tydligen sluta inom några månader så det var ju skönt ändå.

Jag läser swahili två gånger i veckan hahaha det är så jävla kul att prata det, alltid när vi träffar africanas visar vi våra skills och säger att Amanda är från Kongo HAHAHAHA.. Och idag har vi haft en extra lektion med vår boardingförälder Alex och vi är serri fett skilled!!!!

Det var fan private class ikväll alltså, felicia, manda och moa <3 
Jag och moa :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar