söndag 13 maj 2012

Lake Magadi

Fredagens utgång gick som sagt till Que Pasa och det var sjukt kul verkligen, hängde med massa roliga människor och det var en allmänt bra kväll helt enkelt. Partybussen kom så klart och hämtade oss och körde hem oss igen och sen däckade vi direkt när vi kom hem för dagen efter gick vi upp halv sex för att åka till dom där varma källorna jag berättade om i förra inlägget!

Men jag kom upp i alla fall och så åkte vi i kanske två timmar tills vi kom till ett ställe där dom hade hittat verktyg från homo erectus. B-O-R-I-N-G. Haha resan började alltså dåligt men vi höll alla modet uppe för snart skulle vi få bada i varma källor. En timmes bussresa till, vi kom allt närmare dom där varma källorna.. Tror ni att vi fick bada i dom? NEJ. Det hade regnat för mycket så det var för lerigt för att komma ut dit.. Haha typ dogggggggg.. Det slutade med att vi käkade pasta sallad (väldigt värt iofs), naturarna tog lite pH-värden för deras biologi breddning och så åkte vi hem och kom hem gjorde vi inte förän kvart över 6. Vi åkte alltså buss i 8 timmar för att äta pasta sallad in the middle of nowhere.. Dessutom åkte jag inte i den stora bussen utan i buss nummer 4. Klaustrofobibussen. Den är verkligen hemsk och trång och lökig och mitt hat som jag aldrig trodde kunde bli större för den bussen växte jävligt mycket under dom där 8 timmarna.. Men det är så det är i Kenya, ibland kommer man dit man vill och ibland inte. Men då ska man istället uppskatta att man följde med, för det var ju ändå lite komiskt att vi åkte så långt för knappt någonting.

När vi kom hem blev det en snabb-dusch och sen körde skolbussen oss hem till Mali och Patrick, dom skulle ute och äta så Malin, Amanda, Felle och jag satt barnvakt åt lille Paul under tiden. Det var verkligen skitmysigt, dom har världens finaste lägenhet och det var skönt att komma till ett riktigt hem för en gångs skull. Patrick hade lagat asgod mat, det bjöds på MAASSA godis och så kollade vi på film när Paul hade somnat. Skit lycklad kväll och Paul är ju världen gölligaste. Dog lite. Bytte till och med blöja på grabben (min första!!!).

Idag har Amanda och jag chillat på ART, käkat lite ceasar sallad och pluggat. Det var mys o idag är en typisk söndag. Har tvättat och håller på att städa rummet. Ikväll blire plugg för hela slanten!


HAHAHA älskade party-burren

Fiestaaa

Första stället vid Lake Magadi -  bilder nedanför baxade av Lovisa

Fina Felle

Hahaha Malin med Pärs mega-grej till hans kamera (perfekt för att fota fåglar med, Pärs stora passion)

Spännande

Haha älskade PÄÄÄOO

Lake Magadi



Så där fint bara Kenya kan vara känns det som. Tycker det här landet är så jävla coolt, allt finns känns det som. Inget jävla Sverige där allt man ser när man åker bil är tallskog typ. Här ser man nya saker varje gång man kollar ut genom fönstret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar